Barion Pixel
Kedves Látogató! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.

FLACARP - KAPÁSJELZŐ X8 s RGB jeladóval

49.990 Ft
Menny.:db
Flacarp
Cikkszám: FLACTX800
Elérhetőség: Raktáron
Elektromos kapásjelzők, FLACARP - KAPÁSJELZŐ X8 s RGB jeladóval
49.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

FLACARP - KAPÁSJELZŐ X8 s RGB jeladóval

FLACARP kapásjelző egységeket a cseh Tomas Flarajz tervező , mérnök hozta létre figyelembe véve a legmodernebb ponty horgászat igényeit és a legmodernebb elektronikát ötvözte a legjobb anyagokkal, miközben megtartotta a praktikusságot és a létező legnagyobb megbízhatóságot. Tomas Flarajz nevéhez már korábban is több neves kapás jelző megalkotása tartozott.

A FLACARP X8  kapásjelzők  a népszerű X7 modellből származnak, és számos hasznos új funkciót kínálnak.

A jól bevált dizájn, a nagyon magas mechanikai ellenállás, a precíz zsinór mozgás  érzékelő 1,5 mm-es borítással mindkét irányban, valamint a hagyományos AAA ceruzaelemekkel való áram ellátás mellett új funkciók is hozzá lettek adva:

-téves  riasztások kizárása  (például rossz időjárás vagy csónakból  való horgászat esetén),

-  éjszakai pozíciós világítás a swingeren, szélesebb zsinórhúzás hosszúság szabályozási tartomány 1,5 mm-től 30 cm-ig,

-  javított jelzőhang  a zsinór mozgási irányának egyértelmű megkülönböztetése érdekében, / húzás-ejtés=

  - szélesebb LED színbeállítási tartomány

 Alapvető jellemzők: Pontos digitális zsinórmozgás  érzékelő, széles zsinór húzás hosszúság szabályozási tartománnyal (1,5 mm-től 30 cm-ig)

új funkcióval a hamis riasztások számának minimalizálására (hullámok és hamis zsinórhúzás érzékelése hajóval vagy rossz időjárásban, hamis zsinórhúzás idő nullázása). A funkció ki- és bekapcsolható.

Intuitív RGB jelzés a zsinórfelmozgás  irányának mutatására most szélesebb LED színválasztékkal. LED fényerő szabályozás és teljes kikapcsolási lehetőség. Hangos akusztikus jelzés fokozatmentes szabályozással és hang teljes kikapcsolási lehetőséggel. Jelzőhang finomítása.

A vevő megnövelt hatótávolsága  akár 1 km-ig.

Intuitív karos kapcsoló egyértelmű ki/be állással.

MUTE gomb a további funkciók könnyű vezérléséhez. Éjszakai pozíciós LED lámpa a jelzőn, most már a csatlakoztatott swingeren is. Éjjel a swinger gyengén világít, kapás  esetén teljes fényerőre vált, és követi a kapás intenzitását villogással. A funkció ki- és bekapcsolható.

A használt anyagok magas szilárdsága és ellenállása: a dobozok nem repednek, a csavarok nem forognak. Az esőállóságot a körbezárt tömítés biztosítja, a gombok és az LED-ek is le vannak zárva. A gyors mozgásoknál nem "tapad" meg a fém kötegelt görgő.

Áramellátás hagyományos AAA méretű ceruzaelemekkel (2 x 1,5 V).

Mechanikai tulajdonságok: Jelző magassága 91 mm (csavar nélkül), 113 mm (csavarral) Jelző szélessége az alsó részen 54 mm, a felső (villáknál) 39 mm Jelző vastagsága 27,5 mm (az alsó részen mérve) Behelyezett bot átmérője 5 mm-től 17 mm-ig.

Ez a termék megnyerte az ÉV ÚJDONSÁGA GRAND PRIX díját a FOR FISHING 2024 vásáron. * A hozzánk tartozó adóállomások rendkívüli hatótávolsága teljesen egyedülálló. Nem azért van jelen, hogy a horgász túl messze legyen a botoktól, hanem biztosítja a nagyon jó áteresztőképességet az akadályokon, például gátakon, tereptárgyakon és más akadályokon, különösen fémeknél. Az elérés a szabad térben (látható egyenes vonal), az akadályok, különösen a fém, vasbeton, terep, jelentősen csökkentik. A vevő megbízhatóan érzékeli a kapást  nehezebb terepeken is , ahol más termékek már nem isérzékelnek.

Szállítás: 4-7 munkanap

·          Külső raktáron

Szállítással kapcsolatos információk

Raktáron lévő termékek kiszállitási ideje: 1-3 munkanap
Raktáron nem lévő termékek kiszállitási ideje: 7-14 munkanap

 
Házhozszállítás
DPD HÁZHOSZÁLLÍTÁS 
2390 Ft
Utánvét kezelés díja 550 Ft


25.000 Ft VÁSÁRLÁS FELETT INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!
Külföldre szállítás esetén kérj árajánlatot a szállításra!
Házhozszállítás
GLS HÁZHOSZÁLLÍTÁS
1990 Ft
Utánvét kezelés díja 300 Ft

25.000 Ft VÁSÁRLÁS FELETT INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!
Külföldre szállítás esetén kérj árajánlatot a szállításra!
Fizetési módok
FIZETÉSI MÓDOK
Utánvétel
Bankkártyás fizetés
Banki átutalás (előre)
Otp Szépkártya
Utánvétel költségei a szállítási opciótól eltérő.
Térkép
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN
9361 Hövej Napsugár utca 27.
Készpénz és kártya, valamint OTP SZÉP kártya