Barion Pixel
Kedves Látogató! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.

FLACARP - ALARM MOZGÁSÉRZÉKELŐ RIASZTÓ - EGY OLDALAS ÉRZÉKELŐVEL AL1

47.120 Ft
Menny.:db
Flacarp
Cikkszám: FLACAL1
Elérhetőség: Raktáron
Mozgásérzékelő riasztók, FLACARP - ALARM MOZGÁSÉRZÉKELŐ RIASZTÓ - EGY OLDALAS ÉRZÉKELŐVEL AL1
47.120 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Flacarp AL1 egy oldalas riasztó mozgásérzékelő

rendelésre 14 nap- 

FLACARP kapásjelző egységeket a cseh Tomas Flarajz tervező , mérnök hozta létre figyelembe véve a legmodernebb ponty horgászat igényeit és a legmodernebb elektronikát ötvözte a legjobb anyagokkal, miközben megtartotta a praktikusságot és a létező legnagyobb megbízhatóságot. Tomas Flarajz nevéhez már korábban is több neves kapás jelző megalkotása tartozott.

FLACARP mozgásérzékelő mozgásérzékelővel, vezeték nélküli hatótávolsággal és nagy teljesítményű pozicionáló LED-del. Nem csak horgászoknak készült. Horgászhely, csónak, parkoló autó őrzésére használják... Mozgás észlelésekor jelet továbbít a vezeték nélküli vevőegységnek legfeljebb 1 km távolságra (szabad hely), normál körülmények között akár több száz méterig.

Az elv a hőérzékelésben rejlik, amikor egy élő tárgy (természetes hőt kibocsátó) mozgását figyelik a közös környezet hátterében. A digitális jelelemzésnek köszönhetően a téves riasztásokkal szembeni jó ellenállás biztosított. Az érzékelő érzékenységi beállítással van felszerelve, amely képes az észlelést a helyi és időjárási viszonyokhoz igazítani. Két változatban készül: egyoldalas (az érzékelő csak hátulról helyezkedik el a LED-del együtt) vagy kétoldalas (az érzékelő mindkét oldalról található).

 Maga a mozgásérzékelő nemcsak a mozgásérzékelés utáni hanghatással figyelmeztetheti a horgászt, hanem a FLACARP FL5 bivouac világítással is párosítható. Az érzékelő tartalmaz egy integrált, nagy teljesítményű POSITION LED-es fényt is, amely manuálisan vagy távolról is bekapcsolható a vevő egységgel (jeladó a betáplálás betöltésekor), vagy mozgás észlelésekor vagy kapáskor világíthat - a lehetőségek szélesek.

A fény egy külön funkcionális egység, és akkor is használható a horgászhely megvilágítására, ha a riasztás ki van kapcsolva (ezért két kapcsoló van a készüléken). A mozgásérzékelő kompatibilis a FLACARP termékekkel (jelzőkkel, monitorokkal, lámpákkal ....) A tápellátást két közös mikropencil (2xAAAA) biztosítja, amelyek ugyanazok az akkumulátorok, mint más FLACARP termékekben.

Melyik érzékelőt válasszam? Egyoldalú vagy kétoldalas?

Ha meg szeretné figyelni a horgászhely környezetét, és nem szeretné beindítani a riasztást a mozgásával, akkor az egyoldalú FLACARP AL1 érzékelő alkalmasabb. Csak hátulról van felszerelve mozgásérzékelővel, így maga előtt mutat, a térbe, amelyet védeni szeretne (a vízből, az útról ...), és nem fogja szükségtelenül beindítani a riasztást minden egyes mozdulatával.

Egyszerűen, az érzékelő irányításával meghatározhatja, hogy abban a pillanatban milyen helyet szeretne figyelni. Másrészt, ha olyan helyet szeretne biztosítani, ahol jelenleg senki sem mozoghat, a FLACARP AL2 kétoldalas érzékelő, amely elölről és hátulról figyel, alkalmasabb. 

Szállítással kapcsolatos információk

Raktáron lévő termékek kiszállitási ideje: 1-3 munkanap
Raktáron nem lévő termékek kiszállitási ideje: 7-14 munkanap

 
Házhozszállítás
DPD HÁZHOSZÁLLÍTÁS 
2390 Ft
Utánvét kezelés díja 550 Ft


25.000 Ft VÁSÁRLÁS FELETT INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!
Külföldre szállítás esetén kérj árajánlatot a szállításra!
Házhozszállítás
GLS HÁZHOSZÁLLÍTÁS
1990 Ft
Utánvét kezelés díja 300 Ft

25.000 Ft VÁSÁRLÁS FELETT INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!
Külföldre szállítás esetén kérj árajánlatot a szállításra!
Fizetési módok
FIZETÉSI MÓDOK
Utánvétel
Bankkártyás fizetés
Banki átutalás (előre)
Otp Szépkártya
Utánvétel költségei a szállítási opciótól eltérő.
Térkép
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN
9361 Hövej Napsugár utca 27.
Készpénz és kártya, valamint OTP SZÉP kártya