Barion Pixel
Kedves Látogató! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.

FLACARP X8 KAPÁSJELZŐ SZETT 3+1

205.880 Ft
Menny.:db
Flacarp
Cikkszám: FLACTX831
Elérhetőség: Raktáron
Elektromos kapásjelzők, FLACARP X8 KAPÁSJELZŐ SZETT 3+1
205.880 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

FLACARP X8 KAPÁSJELZŐ SZETT 3+1

FLACARP 8  jelzőkészlet + FLACARP RX8 vevő, védőtok, nyakkábel, minőségi GP Ultra akkumulátorokkal!

A  FLACARP X8 kapásjelzők a méltán népszerű X7 modellen alapulnak, és számos hasznos funkciót adnak hozzá:

A jól bevált kialakítás, a nagyon nagy mechanikai ellenállás, a precíz, mindkét irányban 1,5 mm-es szenzor és nem utolsósorban a normál AAA ceruzaelemekkel való működés mellett új funkciók is bekerültek: téves riasztások kiküszöbölés üzemmód (pl. rossz időben vagy csónakból horgászatkor), éjszakai helyzetjelző lámpa a lengőn,hosszabb tartományban állítható érzékenység, 1,5 mm-től 30 cm-ig, az ejtés jobb hangzása, a LED színbeállítások szélesebb választéka és egyéb fejlesztések. Minőségi cseh termék.

 A FLACARP X8 kapásjelző alapvető jellemzői: Pontos,digitálisgörgő az érzékelés hosszának széles skálájával (1,5 mm-től 30 cm-ig) egy új funkcióval, amely minimalizálja a téves riasztások számát (hullámokn,széllökéseknél a swinger belengésekor)

A funkció ki/be kapcsolható. Intuitív RGB jelzés, amely külön mutatja a húzós és ejtős kapásokat a LED-ek futási irányával, a színválaszték szélesebb választékával. A LED fényerő szabályozása és azok teljes kikapcsolásának lehetősége. Hangos akusztikus jelzés folyamatos szabályozással a hang teljes elnémításának lehetőségével. Továbbfejlesztett ejtős kapás hang megkülönböztetés.

 Integrált nagy, akár 1 km-es hatótávolsággal Intuitív karkapcsoló egyértelmű be-/ki. MUTE gomb a többi funkció egyszerű vezérléséhez Éjszakai helyzetjelző LED a jelzőn.

Csatlakoztatható világító swinger bemenet,amelyet éjszaka halványan világít,kapáskor pedig szinkronban jelez a jelző LED fényeivel változó intenzitású kapáskor is!A funkció be-/kikapcsolható.

Az anyaghasználat kiemelkedően szilárd és ellenálló!Stabilan tartó csavarbetétekkel!

 Normál méretű AAA ceruzaelemekkel használható (2 x 1,5 V) 

A FLACARP RX8 vevő készülék alapvető jellemzői és funkciói: Akár 12 FLACARP eszköz tárolható a memóriában (jeladók, riasztók, szenzorok...) Akusztikusan és optikailag is megkülönbözteti az ejtős és húzós kapásokat!Hangjelzés hangerejének beállítása teljes némitás lehetőségével,rezgő funkcióval!

Kiértékeli a mozgásérzékelők és FLACARP kapásjelzők riasztásait. 

Most lehetőség van a riasztás letiltására fogás közben (fárasztáskor a horgászt nem zavarja a mozgásérzékelők ismétlődő riasztása). A jelzés egyszerűen a vevő készülék gombjának közvetlen megnyomásával is kikapcsolható (az utolsó regisztrált mozgás után 5 perccel kikapcsol). 

Akár 4 FLACARP vezeték nélküli LED lámpa vezérelhető egyszerűen a főgombbal.

Hosszú akkumulátor-élettartam, elemállapot jelzés Működik normál AAA méretű elemmel (2 x 1,5V) Ez a termék elnyerte az év GRAND PRIX újdonsága díjat a FOR FISHING 2024-en.(Csehország legnagyobb horgászkiállítása)

 * Az extrém hatótávolságú adó kategóriában.

Figyelem!Az extrém hatótáv nem azért került a készülékbe,hogy az élesített botokat hosszú ideig felügyelet hagyjuk!(viszont nagyon hasznos,ha tereptárgyak akadályozzák a jel útját,gyakorlatilag nincs olyan akadály ami megakasztaná a megbízható működést! 

Cikkszám:  FLACTX821 

raktáron

Szállítással kapcsolatos információk

Raktáron lévő termékek kiszállitási ideje: 1-3 munkanap
Raktáron nem lévő termékek kiszállitási ideje: 7-14 munkanap

 
Házhozszállítás
DPD HÁZHOSZÁLLÍTÁS 
2390 Ft
Utánvét kezelés díja 550 Ft


25.000 Ft VÁSÁRLÁS FELETT INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!
Külföldre szállítás esetén kérj árajánlatot a szállításra!
Házhozszállítás
GLS HÁZHOSZÁLLÍTÁS
1990 Ft
Utánvét kezelés díja 300 Ft

25.000 Ft VÁSÁRLÁS FELETT INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!
Külföldre szállítás esetén kérj árajánlatot a szállításra!
Fizetési módok
FIZETÉSI MÓDOK
Utánvétel
Bankkártyás fizetés
Banki átutalás (előre)
Otp Szépkártya
Utánvétel költségei a szállítási opciótól eltérő.
Térkép
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN
9361 Hövej Napsugár utca 27.
Készpénz és kártya, valamint OTP SZÉP kártya