Barion Pixel
Kedves Látogató! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.

MIBEN REJLIK A MIKBAITS RONNIE POP UP-ok EREJE?

MIBEN REJLIK A MIKBAITS RONNIE POP UP-ok EREJE?

HOGY MIÉRT IS OLYAN KÜLÖNLEGESEK A MIKBAITS RONNIE POP UP-jai?

Az alábbi cikkünkből kiderül!

A Mikbaits  egy nagyon érdekes újdonsággal készült a szezonkezdésre, a pontyhorgászoknak!  , Egy teljesen új fluo - piros  Ronnie Pop-Up bojlit mutatott be.

Miért olyan különleges ez a Ronnie Pop Up Bojli ?

 

Jellegzetes fluo vörös színű és szokatlan ízű .  Már most érezhető, hogy egyetlen ponty sem fog ellenállni neki!  Az új Chilli-Mangó nagy erénye a merész színezés, aminek köszönhetően az egyenletlen vagy benőtt aljazatú vizeken is jól látható, szinte kiugrik ebből a zavaros környezetből.

 

Nézzük meg ennek a pop up –nak  a tulajdonságait!

 A Mikbaits  "műhelyéből" származó Ronnie Pop-up bojlikról tudni kell, hogy  extra felhajtó erővel rendelkeznek.

Ennek köszönhetően még nagy mélységben is megbízhatóan lebegnek a vízben. Ez nagyon fontos azokon a tavakon, ahol a mélység 5-10 méter, vagy még ennél is több . / pl: Gyékényes /  Így teljesen biztos lehetsz abban, hogy a csali szépen felemelkedik az aljzat egyenetlensége fölé.  Tudni kell, hogy egy  14 mm-es pop-up képes felemelni a  24 mm-es bojlit!

 

 

    Mi az oka ennek a nagy felhajtó erőnek?   A titok egy speciális keverékben rejlik, amely olyan alapanyagokat tartalmaz, amelyek jelentősen hozzájárulnak a kiváló "lebegő tulajdonságokhoz".     Ezek a tulajdonsága olyan erős , hogy ez a lebegő csali zig rig  horgászatnál is használható!

Az igazi meglepetés az, hogy ezek a Ronnie Pop-up-ok  ebben az évben már 16 mm-es méretben is elérhetőek lesznek és megmarad a 14 mm-es méret is!

 

Az új szín egy különleges új ízzel párosul: CHILLI-MANGO

Ez az íz keverék  a  vonzó összetevők egész sorát, egzotikus aromákat  tartalmaz.

A különleges  esszenciák azonban jelentősen hozzájárulnak a koncentrált erős illat kialakításához is és ez az íz még fokozható a CHILLI-MANGO NEO SPRAY használatával!


 

Az említett íz és szín  kombinációnak köszönhetően, az új  pop up  egész évben használható. Ez a csali azonban éppen olyan körülmények között ér el kiváló eredményeket, amikor más csalik  nem működnek. Jellemzően  olyankor is például, amikor a víz nagyon hideg, és amikor a halak nagyon  passzívak. Ezt már bizonyították a Ronnie Pop Up jól bevált ízei , mint a Pink Pepper Lady, Mandarinka vagy Scopex + CC.

 

Mikbaits  csapata egy igazán érdekes új termékkel rukkolt elő, amely bizonyított erősségekre épít. A jellegzetes szín, az erős illat és íz  a fő ok, amiért érdemes kipróbálni ezt a csalit.

 

VÁSÁROLJ MOST IDE KATTINTVA: IDE