Barion Pixel
Kedves Látogató! Tájékoztatunk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszed.

ManiaQ boilie Ultra Dip 125ml - NutraKRILL

4.990 Ft
Menny.:db
Mikbaits
Cikkszám: MB0061
Elérhetőség: Raktáron
Maniaq, ManiaQ boilie Ultra Dip 125ml - NutraKRILL
4.990 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ManiaQ boilie Ultra Dip  125ml  - NutraKRILL


Ultra Dip  elsősorban az etetőanyag kiemelésére szolgál. Extra erős, és olyan összetevőket tartalmaz, amelyek különböző sebességgel  és intenzitással szabadulnak fel az etetőanyagból. Ez vonzza a halat a széles környezetből és a víz különböző rétegeiből. Ugyanakkor rendkívül vonzó nyomot hagy a közelében. Az etetőanyagokat percekben és órákban, de akár napokban és hetekben is be lehet mártani a dipbe. Ennek jelentősen növeli az vonzerőjüket.

 

A NutraKRILL, melynek tartalma 30% krill, olyan közel áll a természetes táplálékhoz, hogy a pontyok azonnal érzékelik mint táplálékforrást.  Ennek következtében a kapitális fogások gyorsan bekövetkeznek, még minimális etetéssel is. A kifogott  halak  átlag súlya emelkedik  és már rekordméretű pontyok  is a horogra akadhatnak, ugyanakkor a kisebb méretű pontyok is azonnali kapásokkal reagálnak rá. Az egyik legnagyobb előnye az, hogy ha ugyanezzel az etetőanyaggal csalogatjuk , akkor legfeljebb két-három nap alatt odavonzza a környezetében lévő halakat a horgászhelyünkre. Többször tapasztaltam, hogy míg más horgászoknak ebben az időszakban jelentősen csökkent a kapások száma, nekem épp ellenkezőleg, számottevően nőtt.  Ez már annyira feltűnő  volt, hogy nem lehetett nem észre venni! A pontyok valószínűleg ezt a táplálék forrást értékelték a legkielégítőbbnek , és teljesen előnyben részesítették másokkal szemben. Ennek a boilienek ott van nagy jelentősége amikor több horgász van melleted  mint például versenyeken, vagy „nyomás alatt lévő”  horgászterületeken. A NutraKRILL a kivételesen nagy mennyiségű krill mellett tartalmaz tintahal  lisztet, enzimre oldódó hal lisztet, tengeri hínárt, GLM kivonatot, Belachan-t és sok más összetevőt.  Nem tartalmaz semmi  térfogatnövelő adalékanyagot. A folyékony alkotóelemek   közül az angol esszenciákat, táplálkozási kiegészítőket és olyan eredeti összetevőket tartalmaznak, amelyek Rod Hutchinson-nek köszönhetően váltak híressé.

A NutraKRILL gyakorlatilag az egész szezonban használható, a korai tavasztól az év végéig.

Nagyon intenzív  (hasonlóan a Slanečekhez), ugyanakkor viszonylag hat  ,ezzel  sok kapást eredményezve.

Összetétel:  - hal és enzimre oldódó hal lisztek 30%, szilárd kivonatok 2,5%, atraktorok 34,5%, madáreleség 18%, tej- és tojásfehérjék 15%, Ultra esszencia, folyékony élelmiszerek, esszenciális olajok, folyékony hal kivonatok, tengeri termékek, folyékony tartósítószer, friss tojás."

Ára : 7700.-Ft/l

cikkszám: MB0061

Szállítással kapcsolatos információk

Raktáron lévő termékek kiszállitási ideje: 1-3 munkanap
Raktáron nem lévő termékek kiszállitási ideje: 7-14 munkanap

 
Házhozszállítás
DPD HÁZHOSZÁLLÍTÁS 
2390 Ft
Utánvét kezelés díja 550 Ft


25.000 Ft VÁSÁRLÁS FELETT INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!
Külföldre szállítás esetén kérj árajánlatot a szállításra!
Házhozszállítás
GLS HÁZHOSZÁLLÍTÁS
1990 Ft
Utánvét kezelés díja 300 Ft

25.000 Ft VÁSÁRLÁS FELETT INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!
Külföldre szállítás esetén kérj árajánlatot a szállításra!
Fizetési módok
FIZETÉSI MÓDOK
Utánvétel
Bankkártyás fizetés
Banki átutalás (előre)
Otp Szépkártya
Utánvétel költségei a szállítási opciótól eltérő.
Térkép
SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ÜZLETÜNKBEN
9361 Hövej Napsugár utca 27.
Készpénz és kártya, valamint OTP SZÉP kártya